Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 6ο Τακτικό Συνέδριο
των Οικολόγων Πράσινων
Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 12.00 ώρα, Κολοκοτρώνη 31


Με την εκλογή του Πανελλαδικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου τακτικού συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη από τις 26-28/6/2009.
Στόχος του συνεδρίου ήταν η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις Ευρωεκλογές, η διαμόρφωση του πολιτικού προσανατολισμού, της οργάνωσης αλλά και της επικοινωνιακής πολιτικής.

Η πρώτη συνεδρίαση του 34μελούς Πανελλαδικού Συμβουλίου έγινε αμέσως μετά τη λήξη του συνεδρίου και σε αυτή εκλέχθηκε η 6μελής Εκτελεστική Γραμματεία. Μέλη της εκλέχθηκαν οι παρακάτω:
·Γιάννης Παρασκευόπουλος
·Ελεονόρα Ζώτου
·Ιωάννα Κοντούλη
·Κάτια Λεμπέση
·Μιχάλης Πετράκος
·Νίκος Χρυσόγελος

Ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος δεν συμπεριλαμβάνεται στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας αφού δεν επιτρέπεται με βάση το καταστατικό . Από την άλλη δεν έβαλε υποψηφιότητα για το Πανελλαδικό συμβούλιο για να δώσει βαρύτητα στις αυξημένες υποχρεώσεις στην Ευρωβουλή. Με αυτό τον τρόπο οι Οικολόγοι Πράσινοι επιτυγχάνουν να αναδεικνύονται και άλλα στελέχη του κόμματος, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότεροι και περισσότερες σε θέσεις που συνεπάγονται ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου