Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων ενεργοί πολίτες με σημαντικές προσωπικές διαδρομές

Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσιάζουν και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μια δυνατή ομάδα με ενεργούς πολίτες που έχουν επιλέξει να αγωνίζονται ακολουθώντας τη συνείδησή τους για το δημόσιο συμφέρον και τη βελτίωση της ζωής όλων, για την προστασία του περιβάλλοντος, μια κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη οικονομία, για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την κοινωνική αλληλεγγύη. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των Οικολόγων Πράσινων έχουν κάνει συνειδητές επιλογές στη ζωή τους, μπορούν να πουν ότι έχουν καθαρή τη συνείδησή τους ότι αγωνίζονται για το δημόσιο συμφέρον, για να μπορούν τα παιδιά μας να έχουν μέλλον. Είναι στο χέρι των πολιτών να στηρίξουν την αλλαγή στην πολιτική.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων συμμετέχουν κατά σειρά:

ΚΑΛΛΗ-ΠΙΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων). Γεννήθηκε στη Θάσο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συνελήφθηκε και εξορίστηκε στη Γυάρο. Σπούδασε γιατρός με ειδικότητα δερματολόγου. Οι σπουδές της αυτές της έδωσαν τη δυνατότητα να εξετάζει θύματα βασανιστηρίων όταν ήταν μέλος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και συγχρόνως συντονίστρια των ιατρικών ομάδων της. Το 1989 συνέβησαν δυο σημαντικά γεγονότα στη ζωή της, συμμετείχε στην ίδρυση των Οικολόγων Εναλλακτικών και ήταν υποψήφια στις ευρωεκλογές του 1989. Έκτοτε συμμετείχε ως υποψηφία σε 4 εθνικές εκλογές και δύο για το ευρωκοινοβούλιο. Το 1989 ίδρυσε στην Αθήνα το Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων. Το 1993, ως μέλος του προεδρείου του Διεθνούς Συμβουλίου Κέντρων Αποκατάσταση Θυμάτων Βασανιστηρίων, εκπροσωπώντας σε αυτό το προεδρείο την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ήταν υποψήφια για το Νόμπελ Ειρήνης. Το 1993 ήταν υποψήφια για το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γαλλικής Δημοκρατίας. Το 1993 εν μέσω πολέμων στα Βαλκάνια προσκάλεσε γιατρούς από τις αντιμαχόμενες χώρες στην Ελλάδα και οργάνωσαν το Βαλκανικό Δίκτυο ενάντια στα βασανιστήρια και τον πόλεμο. Το Δίκτυο που υπάρχει μέχρι σήμερα και ασχολείται με την επανα-συμφιλίωση μεταξύ των κοινωνιών στα Βαλκάνια, προσπαθώντας να συσπειρώσει σε ένα οργανισμό ανθρώπους από διαφορετικούς εθνότητα που αντιμάχονται τον πόλεμο και τα βασανιστήρια.
Σε Διεθνή συνάντηση που οργάνωσε στην Αθήνα δημιουργήθηκε το Δίκτυο Κέντρων Αποκατάσταση Θυμάτων Βασανιστηρίων της Μέσης Ανατολής και Β. Αφρικής, με έδρα στην Αθήνα, του οποίου διετέλεσε Γενική Γραμματέας. Από το 1998 έως το 2003 υπήρξε η πρώτη εκλεγείσα πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Κέντρων Αποκατάσταση Θυμάτων Βασανιστηρίων, με συμβουλευτικό στάτους στα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κατά τη δράση της για τα ανθρώπινα δικαιώματα ανά τον κόσμο συνελήφθηκε 5 φορές και την τελευταία όταν επισκέφθηκε τον Αραφάτ τις τελευταίες μέρες και προσπάθησε να εξετάσει θύματα από τη σφαγή στην Τζενίν και θεωρήθηκε ανεπιθύμητο πρόσωπο από το Ισραήλ.
Δυο φορές υπήρξε υποψήφια για την Επιτροπή της Διεθνούς Σύμβασης για την Κατάργηση των Βασανιστηρίων, στα Ηνωμένα Έθνη. Δίδαξε στο New Jersey State University Rieutgers ως επισκέπτης καθηγητής καθώς και στο Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων. Τώρα διδάσκει στο Μάστερ της Ιατρικής Σχολής του Παν Αθηνών με θέμα «αντιμετώπιση διεθνών κρίσεων».
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και συμμετείχε στην επιτροπή αντιρρησιών συνείδησης. Είναι μητέρα δυο παιδιών, δραστήριων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και δικαιωμάτων ζώων.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ. Ο Ηλίας Κατσούλης σπούδασε στην Αθήνα, το Αμβούργο και το Δυτικό Βερολίνο Πολιτική Επιστήμη, Κοινωνιολογία και Ιστορία. Το 1971 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Το 1975 επέστρεψε στην Ελλάδα και δίδαξε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο οποίο το 1980 ολοκλήρωσε την υφηγεσία του. Από το 1984 έως το 2003 υπήρξε καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Δίδαξε, επίσης, ως επισκέπτης καθηγητής στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συλλογικούς τόμους και έχει συγγράψει και επιμεληθεί πολλά βιβλία που αφορούν τα πολιτικά κόμματα στην Ευρώπη, μεταξύ αυτών και τα Πράσινα Κόμματα, τα πολιτικά και τα κοινωνικά κινήματα και την κοινωνία πολιτών, ενώ επιπλέον έχει μελετήσει το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης και τις εκδηλώσεις της πολιτικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής κρίσης. Το τελευταίο βιβλίο του (υπό έκδοση) αναφέρεται στις θετικές και αρνητικές όψεις της παγκοσμιοποίησης δείχνοντας, πώς μπορούν να μετριαστούν οι δεύτερες και να ενισχυθούν ο πρώτες. Ο Ηλίας Κατσούλης διευθύνει από το 1998 το περιοδικό ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ Ηθοποιός. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με τους «ΔΕΣΜΟΥΣ» της Ασπασίας Παπαθανασίου, το Εθνικό Θέατρο, το «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν, με το «Θέατρο Πολιτεία» (Φόνισσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη) και την «Νέα Σκηνή» του Λευτέρη Βογιατζή. Επίσης με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας (Ηλέκτρα), Βόλου και Πάτρας. Ως σκηνοθέτης έχει ανεβάσει έργα σύγχρονου και κλασσικού ρεπερτορίου στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, Πάτρας και Βόλου, στο Εθνικό Θέατρο, στη Λυρική Σκηνή Αθηνών και τα Πανεπιστήμια: της Νέας Υόρκης, του Μπίνγκαμπτον, της Οξφόρδης, όπως και στο Μουσείο Γκέττι. Έχει διδάξει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και το Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τώρα διδάσκει στο Ωδείο Αθηνών. Έχει διατελέσει καλλιτεχνική διευθύντρια στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και του Κέντρο Μουσικού Θεάτρου του Βόλου και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας. Της έχουν απονεμηθεί τα βραβεία «Λ. Λουριώτη», «Μαρίκα Κοτοπούλη», «Κάρολος Κουν» για την προσφορά της στο αρχαίο Ελληνικό δράμα και «Βραβείο Κριτικών» για την παράσταση Ίων του Ευριπίδη.

ΚΑΤΣΑΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. (Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Δρ Οικολογίας, ειδικός σε θέματα διαχείρισης υγροτόπων και προστατευόμενων περιοχών, επιστημονικής παρακολούθησης (monitoring) και ερμηνείας περιβάλλοντος. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει δέκα βιβλία και πολλά άρθρα οικολογικού και γεωγραφικού περιεχομένου. Έχει συνεργαστεί στην εκπόνηση σχεδίων διαχείρισης και παρακολούθησης για μερικές από τις σπουδαιότερες προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας. Είναι επιστημονικός σύμβουλος του WWF Ελλάς και της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών και ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας. Από το 1983 έχει εγκαταλείψει συνειδητά την Αθήνα και ζει σε μικρά χωριά, κοντά σε πολύτιμους τόπους της ελληνικής υπαίθρου. Το 2001 τιμήθηκε με το περιβαλλοντικό βραβείο Goldman, για τη συνεισφορά του στην προστασία της Πρέσπας και στην κήρυξη του (διασυνοριακού) Πάρκου Πρεσπών.

ΒΑΛΑΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΩΡΤΖΙΑ) Περιβαλλοντολόγος, εξωτερική ομάδα παρακολούθησης προγράμματος LIFE, πρώην διευθύντρια του WWF. Σπούδασε στο Washington University, St. Louis, Missouri, στο τμήμα Μηχανικής, καθώς και στο Barnard College, Columbia University, New York στη Χημεία. Με μάστερ σε θέματα πόσιμου, μάστερ επιστημονικής εκπαίδευσης και με διδακτορικό σε θέματα αέριας ρύπανσης στην Αθήνα. Μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια πολλών διεθνών επιστημονικών και περιβαλλοντικών οργανισμών, όπως Society for Conservation Biology, The Ecotourism Society-TIES, IUCN -The World Conservation Union. Επισκέπτρια καθηγήτρια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα Hellenic American University (since 2007), Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (από το 2007), Πανεπιστήμιο του Κάλιαρι, Σαρδηνία (από 2001), Παν/μιο Αιγαίου, τμήμα περιβαλλοντικών επιστημών.
Εργάστηκε (1984-1989) στην Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ, Γραφείο Στερεών Αποβλήτων και αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, καθώς και στο Γραφείο πολιτικής, σχεδιασμού και αξιολόγησης.
Ερευνήτρια για το διεθνές WWF και το TRAFFIC Europe σε θέματα ελέγχου του εμπορίου απειλούμενων ειδών. Επιστημονικός σύμβουλος σε πολλά περιβαλλοντικά προγράμματα, σε θέματα εφαρμογής της πληροφορικής για την ανάλυση πλημμυρών και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων, αποκατάστασης υγροτόπων, περιφερειακής ανάπτυξης, στρατηγικής για τη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων. Επικεφαλής εκτελεστικός διευθυντής του WWF International με ευθύνη την ίδρυση του WWF Ελλάς. Συμμετοχή σε εκατοντάδες επιστημονικά συνέδρια και ανακοινώσεις.


ΤΖΙΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος, εργάστηκε στον ΟΣΕ, στη βιομηχανία ως σύμβουλος επί θεμάτων ενέργειας και υγιεινής και ασφάλειας, επιβλέπων μηχανικός στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. Ιδρυτικό μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Επιστημονικών Συλλόγων για την προστασία του περιβάλλοντος της Θεσσαλονίκης. Για ένα διάστημα πρόεδρος, του Δ.Σ. του συλλόγου Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος. Ιδρυτικό στέλεχος της «Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης», το 1990 υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Οικολογική Θεσσαλονίκη», το 1994 με την «Οικολογία-Αλληλεγγύη», το 2002 υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Οικολογία – Αλληλεγγύη – Συνασπισμός των Πολιτών». Πεζοπόρος, ορειβάτης και ποδηλάτης. Πρωτοστάτησε στους αγώνες ενάντια στην οικοπεδοποίηση του Χορτιάτη και του Σέϊχ Σού που συνεχίζονται, συντέλεσε στη σωτηρία των δυο αυτών πνευμόνων της πόλης και της περιοχής. Από το 2006 αντιπρόεδρος των «Φίλων του σιδηροδρόμου» της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και της ομάδας κοινοβουλευτικής στήριξης. Σπούδασε νομικά. Εργάζεται στο Ταμείο Υγείας της Τράπεζας της Ελλάδος και έχει διατελέσει Γεν. Γραμματέας στο Σύλλογο Προσωπικού της δουλειάς του. Ενεργός στον οικολογικό χώρο από το 1986, κοινοβουλευτικός συνεργάτης των Οικολόγων Εναλλακτικών (1990-92) και τακτικός συνεργάτης οικολογικών περιοδικών, όπως η ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ και η ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ. Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων, εκλέχθηκε επανειλημμένα στο Πανελλαδικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική τους Γραμματεία. Στις δημοτικές του 2006 ήταν o συντονιστής της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ στο Δήμο Αθηναίων. Έχει δραστηριοποιηθεί σε πλήθος πρωτοβουλίες για ζητήματα πόλης, ενώ ήταν ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001 για τα θέματα της παγκοσμιοποίησης. Ιδρυτικό μέλος του δικτύου Ε.Π.Ι.Β.Α.ΤΗ.Σ, συμμετέχει επίσης στο σωματείο ΠΕΖΗ για τα δικαιώματα των πεζών και στο κίνημα των ποδηλατών.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ. Eνεργός στον χώρο των κοινωνικών κινημάτων και της οικολογίας από τα μαθητικά του χρόνια. Ιδρυτικό και δραστήριο μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου, ενεργό μέλος της δημοτικής Κίνησης "Ηράκλειο - ανθρώπινη πόλη", δραστηριοποιείται στην διαχείριση του δικτυακού τόπου www.ecocrete.gr και στην έκδοση της εφημερίδας "Φουρόγατος" του Παγκρήτιου Δικτύου Περιβαλλοντικών οργανώσεων "ΟικοΚρήτη" στο οποίο είναι εκλεγμένος Συντονιστής Γραμματείας. Είναι δραστήριο μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007


ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, Σκηνοθέτης. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μετά από μερικά χρόνια ενεργού δικηγορίας αποφάσισε ότι έπρεπε να αλλάξει επάγγελμα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Σταυράκου το 1990 και παρακολούθησε σεμινάριο σεναριογραφίας με τον Frank Daniel, στο Βερολίνο, σκηνοθεσίας με τον Πολώνο σκηνοθέτη W. Marczewski, στο Άμστερνταμ, σεναρίου του SCRIPT CRAFT του προγράμματος των MEDIA και του Ε.Κ.Κ., σκηνοθεσίας του Ερμάνο Όλμι στο ινστιτούτο IPOTESI CINEMA στην Ιταλία, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη σκηνοθεσία-σενάριο στο πανεπιστήμιο COLUMBIA (Νέα Υόρκη). Στη δουλειά της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σεναριογραφία και φιλμογραφία, Animation, σενάριο και σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους: "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ" - 16 χιλ - 12', "ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΒΡΙΖΑΚΗ;" - 35 χιλ - 10', "ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ" -35 χιλ - 9' (ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ στο Φεστιβαλ της Δράμας '94). Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ κιν/φου στο Κίεβο ’94, ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ καλύτερων ταινιών μικρού μήκους 1995. Ντοκιμαντέρ "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ" - βίντεο - 20', "MEMORIALI DEL XX SECOLO" σειρά συνεντεύξεων (πρόγραμμα της Ε.Ε). Η ταινία της "ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ"- 35 χιλ – 85’ πήρε βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ’97, Κρατικά Βραβεία ΄97, Έχει συμμετάσχει με δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ.

ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Γεννήθηκε το 1975 και είναι βιωματική παιδαγωγός αναλφάβητων τσιγγάνικης καταγωγής και Α.Μ.Ε.Α. Αν και έχει στερηθεί εκ γενετής την όρασή της η Βασιλική αφιέρωσε τη ζωή της στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά προς τις νέες μητέρες. Για την προσφορά στην καινοτομία και τον εθελοντισμό βραβεύθηκε το 2008 από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (συνεργαζόμενος). Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δικτύου «Επιβάτης» για τις συγκοινωνίες και τα δικαιώματα των επιβατών. Πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι στην Ecole Nationale des Ponts et Chaussees με θέμα την «κυκλοφορία και τις αστικές συγκοινωνίες». Εργάστηκε στον νεοσύστατο τότε Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών (σημερινό ΟΑΣΑ), στο ΥΕΝ (Διεύθυνση Οργανώσεως Λιμένων), στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HELIOS για την μετακίνηση ΑΜΕΑ, τη δημιουργία του πληροφοριακού κέντρου 185 και του πρώτου χάρτης με τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Συμμετέχει στην συγγραφική ομάδα της δίτομης ιστορίας των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας «Από τα παμφορεία στο μετρό».

ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων. Δημοσιογράφος, συγγραφέας, νομικός, με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Οικολογία (ΗΠΑ). Γεννήθηκε στις Σέρρες, 1958, από 3 ετών ζει στη Θεσσαλονίκη. Εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 1998. Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και το 2004. Με έντονη οικολογική και ανθρωπιστική δράση (http://eco-sal.blogspot.com) από το 1975, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και πρόεδρος της Ένωσης για την Ποιότητα της Ζωής –Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. (1978-82), της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης (1982 -www.ecology-salonika.org) του Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, του Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για θέματα ρατσισμού, ξενοφοβίας, οικολογίας και μη βίας «Αντιγόνη» (www.antigone.gr) και ενεργό μέλος στο καταναλωτικό κίνημα (www.gmostop.org), στην περιβαλλοντική εκπαίδευση (ΠΕΕΚΠΕ), στο αντιρατσιστικό και στο γονεϊκό κίνημα. Με πολλές δίκες (αλλά καμία καταδίκη) για τους αγώνες του ενάντια στην οικοπεδοποίηση των δασών (Σέιχ Σου, Χορτιάτης, Πόρτο Καρράς, Sanni κ.α.) και υπέρ του συλλογικού συμφέροντος. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου