Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στον Έβρο


Το διήμερο  6 και 7 Ιουνίου 2012 θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων , αποτελούμενη από τους: Γιάννη Παρασκευόπουλο - επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Γιώργο Τσέκο - συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Γιώργο Τσέκο, και Κατερίνα Παπαδοπούλου - υποψήφια βουλευτή στην περιφέρεια Εβρου. Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης  έχει ως εξής:
Τετάρτη 6 Ιουνίου, και ώρα 18:45 : συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εβρου ( στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στον β’ όροφο).
Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 13:00:  επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,  διάλογος με τους εργαζόμενους και με εκπροσώπους του Συλλόγου Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Εβρου.  
Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 19:00:  επίσκεψη στο Πέραμα Ν.Εβρου και  συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού , με την παρουσία του Θανάση Μακρή, περιφερειακού σύμβουλου  στην ΠΑΜΘ και υποψήφιου βουλευτή στην περιφέρεια Ροδόπης, και  με τη συμμετοχή  μελών της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των Χρυσωρυχείων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κατερίνα Παπαδοπούλου 6946280471

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου