Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


O Michael Cramer γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1949 στο Gevelsberg / Βεστφαλίας. Σπούδασε εκπαίδευση, μουσική και φυσικής αγωγή στο Mainz 1969-1974. Από το 1975-1995 διετέλεσε καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή του Βερολίνου Neukölln.

Από το 1989 έως το 2004 ήταν μέλος του κοινοβουλίου της πόλης του Βερολίνου και είχε υπηρετήσεε ως εκπρόσωπος για τα θέματα μεταφοράς των Πρασίνων στο Βερολίνο. Έχει επίσης εργαστεί ως λέκτορας στο Ινστιτούτο Otto Suhr του Freie Universität Berlin, στη διδασκαλία των αστικών μεταφορών και την πολιτική στην υπηρεσία της πολιτικής επιστήμης. Εχει δημοσιεύει τακτικά άρθρα και αναφορές σε διάφορα γραπτά μέσα ενημέρωσης. Το 2001 δημοσίευσε "Διαδρομή στο Τείχος του Βερολίνου ", έναν οδηγό κατά μήκος των 160 χιλιομέτρων. Από το 2004 είναι εκλεγμένο μέλος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Από το 1979 έχει ασκηθεί στην ζωή στο Βερολίνο χωρίς αυτοκίνητο Γυρίζει γύρω από την πόλη με ποδήλατο ή με τα λεωφορεία, τρένα και ταξί. Έχει βαθιά γνώση των ποδηλάτων στο Βερολίνο, και απολαμβάνει διακοπές ποδήλατο για διαδρομές ποδηλασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ελβετία, την Αυστρία, τη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Γερμανίας.

Από τις 20 του Ιουλίου του 2004 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε αυτή τη λειτουργία και μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού (TRAN) και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας (CULT).

1 σχόλιο:

  1. Αληθευει οτι τάχθηκε υπερ της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ειναι συκοφαντίες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή