Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ



ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Την διαδρομή, "του σιδηρού παραπετάσματος" εγκαινίασαν με την παρουσία τους στην Κομοτηνή οι οικολόγοι πράσινοι, οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, μιλώντας για την πρωτοβουλία που πήραν σε συνεργασία με ευρωβουλευτή από την Γερμανία. Πρόκειται για μία ποδηλατική διαδρομή, στα ελληνοτουρκικά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, που διασχίζει 20 χώρες. Αύριο ποδηλάτες από τις τρεις χώρες, θα πάρουν μέρος στην ποδηλασία με στόχο να διαδοθεί ο εναλλακτικός τουρισμός αλλά και να αξιοποιηθούν οι ομορφιές της περιοχής.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ
"Έξω οι προδότες από τη Θράκη", με αυτήν την φράση γραμμένη σε πανό υποδέχθηκαν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο στην Κομοτηνή, πολίτες μεταξύ των οποίων και νεοπρόσφυγες από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Οι πολίτες αντέδρασαν στην παρουσία του κ. Τρεμόπουλου, του ανθρώπου που σύμφωνα με τους ίδιους ζητούσε να μην έρθει ο ποντιακός προσφυγόκοσμος στη Θράκη και εκείνου που ζητούσε να τιμηθεί ο Κεμάλ Αταρκούκ στη Θεσσαλονίκη.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
Με ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταδικάζει την εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων που έχει σαν τίλτο: "Βιώσιμος Τουρισμός σε μια ενωμένη Ευρώπη". Όπως αναφέρεται η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Έβρου με ποδήλατα, μετά και την πρόταση του Γερμανού πράσινου ευρωβουλευτή, συνάδει απόλυτα με την αντικομουνιστική υστερία, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, που κλιμακώνει το τελευταίο διάστημα η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα μέλη του ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε παρόμοιες εκδηλώσεις και να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα μέσω των ευρωεκλογών.

ΔΕΛΤΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου